Jasar komt met eerste single ‘Vertel Me’.

Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in de muziekwereld als P/R Manager bij Melody Music Sound, komt er voor Jasar een droom uit: zijn eerste single ‘Vertel Me’.

Jasar Dibrani is al sinds jaar en dag bezig met muziek, zo begeleid hij bij Melody Music Sound meerdere artiesten bij hun eerste stappen in de artiestenwereld en bespeeld hij al van kleins af aan meerdere instrumenten. Bij Melody Music Sound kreeg hij de kans om een eerste eigen single op te nemen en deze kans pakte de 19-jarige Apeldoorner met beide handen aan. Samen met Frank van Etten schreef de nieuwbakken zanger een gevoelige plaat. ‘Muziek is voor mij een manier om mijn emotie te uiten, vertelt Jasar, in muziek zit zijn emotie en eerlijkheid, the rivers flows in you.’ Voor Jasar is dit pas het begin van zijn carriere als zanger, zo laat hij enthouisiast weten: ‘Dit smaakt naar meer, we gaan nog een aantal mooie nummers maken de komende periode.’