Jarvin – Hey Hey Olala –

We hebben er weer lang op moeten wachten maar de zomer is nabij. Daar hoort natuurlijk een heerlijk, dansbaar tropisch liedje bij en dat presenteren we hierbij.


Een aantal maanden geleden startte het trio auteurs / componisten / producers team LOS TRES AMIGOS, opererende onder de pseudoniemen, Ma$ong / Radimov en D-Wave de opnames voor dé zomerhit van 2019.

Zij gingen vol enthousiasme aan de slag en werkten een tropisch concept uit. De eerste schreden werden gezet in de Portugese Algarve. Vervolgens werd het idee uitgewerkt in The Office Studio.
Niks mocht er aan dit nummer ontbreken, er werd gezocht naar de perfecte sound, de bijpassende geluiden en sfeer, wat uiteindelijk resulteerde in deze aanstekelijke summersong met als titel:Hey Hey, Olala.

Vervolgens werd er gezocht naar jong zangtalent voor dit project.
Tijdens hun zoektocht kwamen zij diverse jonge talentvolle vocalisten tegen en moest er een keuze worden gemaakt. Met kop en schouders stak Jarvin boven de rest van de kandidaten uit. Hij werd geboren in Bolsward heeft een Egyptische vader en een Overijsselse moeder en studeert op dit moment in Groningen. Jong, good-looking, humoristisch, innemend en bovenal een rasartiest.

Onlangs werd een videoclip opgenomen en het resultaat mag er zijn. Vooral vrolijke mensen waardoor je meteen wordt uitgenodigd om mee te doen. Luister en geniet van “Hey Hey Olala” . Hier is Jarvin!
Just, move your body!