JANNES – Liever bij jou-

Het nieuwe album van Jannes is tot stand gekomen met zijn vaste schrijf- en productieteam. Daarnaast schreef Jannes zelf ook mee aan één liedje op het nieuwe album. Het “oude” nummer ‘M’n Meisje Uit Arcadia’ kreeg een make-over en is onderdeel van de liedjes op het album.

 

De track getiteld ‘Laat Vandaag De Zon Maar Schijnen’ is de eerste single van Jannes, dat vorig jaar november uitgebracht werd, als voorloper op dit fantastische nieuwe album. Met de titel laat Jannes weten waar hij het liefst is: Bij zijn fans, vandaar: “Liever Bij Jou”!

Jannes; ““Het kostte ook deze keer weer figuurlijk ‘bloed’, letterlijk veel ‘zweet’ en er vloeide af en toe ook een ‘traan’. Na 2017, dat een jaar met hoogte- en dieptepunten was, heb ik ook deze keer de lat voor mijzelf hoog gelegd. Ik heb er bewust voor gekozen om het in 2018 iets rustiger aan te doen en te genieten van mijn familie en optredens. Ook heb ik mij voorgenomen om een knaller van nieuwe CD voor mijn fans te maken en ik denk dat het mij deze keer weer is gelukt is.”

Het album kun je HIER alvast bestellen