Henk Ruwette terug in de spotlights met ‘Op een zeilboot’.

De Amsterdamse volkszanger Henk Ruwette liet al in de jaren ’80 van zich horen met diverse Nederlandstalige hits. Na een wat stillere periode is Henk nu weer volop terug in de spotlights met de zomerse nieuwe single ‘Op Een Zeilboot’. Hiervoor dook hij de studio in van de bekende producer Jeroen Dirksen.

Zijn heerlijke Amsterdamse volkssound bracht Henk al veel bekendheid in thuisstad Amsterdam, waar Henk een graag gezien gast is op feesten en partijen. In het dagelijkse leven is Henk werkzaam als verkoper van merchandise op de wedstrijddagen van Ajax in de Johan Cruijf Arena. Al met al staat Henk garant voor Amsterdamse gezelligheid ten top en hoopt hij met ‘Op Een Zeilboot’ hoopt Henk een ├ęchte zomerhit te scoren. De videoclip van ‘Op Een Zeilboot’ is te zien op de bekende clipkanalen en de single is verkrijgbaar op alle download- en streamingsportals.