Ger Edwards presenteert zijn nieuwe single ‘ Ik heb een roos voor jou’.

Met zijn vorige zomersingle, ‘Geniet Er Elke Dag Maar Van’, liet Ger zich inspireren door de vele gele Gerbra’s die werden uitgedeeld in deze hippieclip. Daar moest natuurlijk een antwoord op komen…

Met ‘Ik Heb Een Roos Voor Jou’, pakt Ger Edwards opnieuw uit, waarbij deze ritmische zomerse meezinger is overgoten met Latin, steeldrums, mandoline en tropical gitaren, om dit alles een heerlijke ‘carabean-sound te geven. Een exotische oorwurm om niet meer uit je hoofd te krijgen.

De tekst & muziek is geschreven door Wouter Janssens. Kees Tel voorzag het nummer van koorzang. Het is de co-produktie van Wally Mckey, die dit nummer zijn organische klank geeft. Tel hierbij op de warme stem van Ger Edwards, met zijn typische Neyman sound met randje, en je hebt een volwaardige Nederlandstalige popsong wat naar meer smaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=0X-nVVIJvI8&feature=youtu.be

‘Ik Heb Een Roos Voor Jou’ komt uit onder het label Belned records. Het nummer is te verkrijgen op de bekende download portals en zal te zien zijn op diverse TV kanalen waaronder Social Media en TV Oranje.