Gebroeders Ko eren Maarten van der Weijden met ‘Oh wat is dit mooi’.

Vorig jaar moest hij de poging na 163 kilometer opgeven maar Op 21 juni gaat Maarten van der Weijden een 2e poging wagen om de 11 stedentocht te zwemmen om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek.
De Gebroeders Ko zijn zo onder de indruk van de prestatie van vorig jaar en zijn wilskracht om dit jaar wel de 200 kilometer vol te maken dat zij met het nummer “ oh wat is dit mooi “ een ode willen brengen aan Maarten van der Weijden.
Het nummer gaat over tegenslag , doorzetten en uiteindelijk overwinnen en is op het lijf van Maarten geschreven en volgens de Gebroeders Ko verdiend hij het om een eigen lijflied te hebben waar ander inspiratie uit kunnen halen om te knokken voor alles waar ze voor gaan.
Op 22 juni zullen de Gebroeders Ko een optreden verzorgen in Stavoren tijdens het meezwemfestijn waar 1000 zwemmers een stuk zullen meezwemmen met Maarten om hem zo te ondersteunen.

https://berkmusic.lnk.to/OhWatIsDitMooi