Franz Joostink – Dat is de zomer-

“We gaan knalluh”, aldus volkszanger Franz Joostink die wordt gezien als de immer sympathieke en altijd vrolijke vertolker van het Hollandse lied. Zijn 4e single ‘Dat Is De Zomer’ wordt vandaag ( 1 juni)  officieel gepresenteerd tijdens de Summer-Single-Release-Party in Zalencentrum Bonny en Clyde te Arnhem, waarbij meer dan 10 artiesten zullen optreden.

In een horecagelegenheid in het Spaanse Fuengirola (Malaga) is de videoclip geschoten van deze volgens Franz ‘zomerhit’, die de track in The Boom! Music studio heeft ingezongen. “Waar is de zonnebrand”, klinkt het op de feestelijke meezinger ‘Dat Is De Zomer’. Heeft Franz Joostink wederom een single in handen waarmee hij hoge ogen kan gaan gooien? Dat zal deze zomer gaan blijken.. de verwachtingen zijn hooggespannen!