Frans Baggerman scoort met album ‘Hallo Mooie Meid’

Al jaren weten we dat Frans Baggerman sfeer en gezelligheid brengt tijdens de vele optredens. Met zijn accordeon weet hij de mensen te raken en ook zijn singles worden volop gedraaid door de diverse radioprogramma’s en niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten.


Het is dat ook niet vreemd dat het album van Frans Baggerman een ‘schot in de roos’ is. De aanvragen voor het album komen dagelijks binnen uit alle windstreken. “Zelfs in Amerika is er belangstelling voor mijn muziek” aldus een trotse Frans. “Hallo Mooie Meid” is een album met 13 tracks van hoogstand niveau en kent naast de succesvolle singles van het afgelopen jaar medleys en klassiekers van internationale hits. Een aanwinst voor uw verzameling. Get album “Hallo Mooie Meid” ligt nu in de winkel en is verkrijgbaar via de online shops – de download en streamsites en natuurlijk ook tijdens de vele live optredens van Frans Baggerman