Frank Verkooyen geeft speciaal vaderdag cadeau weg!

Op zondag 16 juni zet Frank Verkooyen als preview op z’n aanstaande album ‘Het uur van de waarheid’ de albumtrack ‘Bedankt Pa’ openbaar via de bekende downloadportals en streamingdiensten. Bovendien zal de audio samen met het hoesje op YouTube geplaatst worden. Omdat het 16 juni vaderdag is hoopt Frank dat dit door Alides Hidding en Ton van Gils geschreven lied veel vaders zal aanspreken.

‘Ik voelde zoveel bij de pakkende tekst en vond het zonde om dit niet te vereeuwigen op een zilveren schijfje. Mijn vader is in 1987 op 53 jarige leeftijd overleden. Hij was destijds producer van Duo Onbekend. Door hem ben ik ook in dit prachtige vak belandt. Gelukkig leeft mijn moeder nog wel.
Trots ben ik ook dat ik ‘Bedankt Pa’ nu in m’n eigen The Boom! Music studio heb kunnen opnemen. Ik zie dat als een extra mooi gebaar om mijn vader te eren’, onthult Frank.
Met name accordeonist Danièˆl Metz en gitarist Marcel Fisser hebben met hun toegevoegde’ingredièˆnten’ gezorgd dat de demo van ‘Bedankt Pa’ omgetoverd werd tot een prachtige productie’,verklapt Verkooyen.
Het compleet nieuwe lied verschijnt natuurlijk op het label van Nationale Artiesten Parade.