‘Eén blik van jou’ eerste single Helga Albers

Als jong meisje wilde Helga Albers uit Den Haag altijd al zangeres worden, het liefst wilde zij in een bandje zingen! Door bepaalde keuzes in haar leven is Helga pas op latere leeftijd hier iets mee gaan doen. Maar nu is dan haar eerste singel een feit! “Eén blik van jou” is van oorsprong het bekende liedje “Just One Look” van The Hollies.

Maar Helga Albers is gegaan voor de uitvoering van Eddie Lovette in een reggae stijl. Eddie lovette is één van haar favoriete zangers. Als jong meisje draaide zij al zijn liedjes ,en deze gingen meestal over de liefde! Het gaf mij ook een gevoel dat ooit ik mijn grote liefde zou vinden, aldus Helga. En op 8 mei 2019 drie dagen voor mijn Clip Lancering, ben ik smoorverliefd geworden op Ron van Vliet, de leadzanger van de Band Ravage. Het is dus mogelijk dat dromen uitkomen! Helga Albers komt met haar debuutsingle “Eén blik van jou” niet helemaal uit het niets, want drie jaar geleden waagde zij het om aan talentenjachten mee te doen, en heeft daar ook leuke prijzen mee gewonnen. In Den Haag kreeg men steeds meer van Helga Albers te horen en de fans bleven groeien. Door zo hier en daar op te treden leerde zij Michel en Carmen van Zwol kennen. Deze lieve mensen waren meteen verkocht door haar stem! Een droom van haar was ooit om een eigen single te hebben en deze droom kwam dus uit. Via Michel en Carmen kwam ze terecht bij Sonic Solutions van Joris van Dijk. Met de inzet van Joris van Dijk hebben ze toch een mooi eindresultaat volbracht, ik hoop dat mijn eerste eigen single “Eén blik van jou” een succes zal worden bij het Nederlandse publiek. Er komen mooie, positieve berichten binnen en dat maakt mij weer super trots!! Ik wilde ook graag net even iets anders dan men gewend is van mij wat betreft het Nederlandstalig. Iets met een reggae tintje eraan. In de toekomst kan ze niet kijken, maar Helga heeft wel haar koers uitgestippeld! Van nature is Helga een soulzangeres, maar Nederlands gaat haar steeds beter af … oefening baart kunst, zegt ze. Mijn muziek interesse is heel breed, maar de voorkeur ligt wel bij Soul, Reggae, Blues, Funk, Jazz en Disco.