Debuutsingle MIRA.

“Een top team met vakmensen gaat gegarandeerd iets in beweging zetten”, aldus Mira Soeteman afgelopen februari. Dit zei ze vol enthousiasme nadat ze kort hiervoor met Frank Verkooyen en Ton van Gils proostte op de ondertekening van haar platencontract met Nationale Artiesten Parade.

De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als 26 juni Mira ’s debuutsingle ‘Vrij Met Mij’ en videoclip zullen worden gepresenteerd. “En dit zal niet zomaar een clip worden”, zo verklapte deze zingende playmate daarbij ook nog eens!

De Papendrechtse sierde september 2017 namelijk op de cover van het befaamde magazine Playboy. Ze heeft haar eigen salon met webshop. Mode is namelijk haar passie! Sinds haar jeugdjaren droomde ze al iets voor haar zelf te gaan starten. Naast dit alles én haar modellenwerk, voorziet Frank Verkooyen voor Mira ook een glansrijke carrière als zangeres. “Deze verleidelijke en ambitieuze schoonheid bezit een prachtig stemgeluid”, aldus de producer van het vrolijke, swingende en uiterst radiovriendelijke ‘Vrij Met Mij’ dat in The Boom! Music studio werd opgenomen. “Ik ben dankbaar voor deze kans. Die ga ik dan ook met beide handen aangrijpen”, zo beloofde de gedreven Mira, wiens debuutsingle vanaf 26 juni via de downloadshops en streamingsdiensten is te bemachtigen.