De KRACHT VAN LIEFDE Koos Alberts

Het leven had voor Koos en Joke Alberts meer in petto dan zij konden voorzien toen ze de woorden ‘Tot de dood ons scheidt’ uitspraken. In ‘De kracht van liefde’ lees je het hele verhaal dat nooit eerder zo persoonlijk werd verteld. Geschreven door dochter Christa Krommenhoek, die in alle eerlijkheid beschrijft hoe in de diepste wanhoop, verdriet en verlies, de kracht van liefde altijd overwint.

Christa; ‘Mijn vader zorgde er na zijn optredens voor dat iedereen, die dat wilde, een handtekening of een foto kreeg. Hoe lang de rij ook was, hij bleef staan/zitten tot de laatste weg was. Veel fans reden hem na ieder optreden achterna en bleven bijna vijfendertig jaar fan van hem. Wederzijds respect wat we nu na zijn overlijden nog steeds voelen, en ook dat is de kracht van liefde!

BESTEL VIA ONDERSTAANDE LINK!

www.lifeofchrisje.nl/product/de-kracht-van-liefde/