Davey Bindervoet ‘BLIJ’ met zomerse single.

Davey Bindervoet heeft wederom een op en top zomerse single. In dezelfde lijn als ‘Adios Buena signorita’ is hier ‘Blij’! Met de Spaanse invloeden, duidelijk bass én de accordeon is het een echt ‘Davey liedje’.


Davey Bindervoet is ontzettend blij met zijn nieuwe single ‘Blij’, maar het is niet voor hem alleen. “Een fris, vrolijk en lekker luchtig liedje, waar iedereen BLIJ van moet worden.”, aldus de zanger met de ring van Johnny Jordaan. De vrolijkheid (de muziek) vond hij, net als zijn vorige single ‘Adios, Buena signorita’ in Spanje. “We zijn gaan zoeken naar een gepaste opvolger in het Davey stijltje na Adios Buena signorita, die het heel leuk heeft gedaan”, vertelt de zanger. “Lekkere goeie bass, Amsterdams accordeonwerk een echt Davey Liedje.”, vervolgt hij.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xo817arJgM4&feature=youtu.be