Danilo Wattez gaat mensen vrolijk maken.

Met zijn nieuwe single ‘Weekend’ wil Danilo Wattez de mensen vrolijk maken. “De zomer komt eraan en mensen moeten vrolijk worden van de muziek die ik maak”, aldus de zanger. Met een iets andere stijl dan de vorige twee heeft hij het juiste gevoel bij deze single en wordt ‘Weekend’ het liedje waarmee hij iedereen vrolijk maakt.

Zijn gevoel zei bij dit liedje direct: ja dat is hem! Nadat Danilo Wattez bij eerdere demo’s niet het juiste gevoel had, was het bij ‘Weekend’ direct raak. “De eerste ingeving moet gelijk goed zijn”, zo legt de zanger uit Elim uit. Dit liedje kreeg hij aangereikt door tekst- en muziekschrijver Bram Koning die onder meer de vaste tekstschrijver van André Hazes is.

Het doel van zijn nieuwe single ‘Weekend’ om mensen vrolijk te maken. “De zomer komt eraan en mensen moeten vrolijk worden van de muziek de ik maak’, aldus Danilo. Zijn vorige singles ‘De zon in mij’ en ‘Als je lacht’ waren ook vrolijk, maar deze is toch net wat anders. “Dit liedje is net moderner dan de vorige twee dus wat meer van deze tijd”, vertelt de 21-jarige artiest.