Carnavalszanger Barry Hughes overleden.

Op 81-jarige leeftijd is voetbaltrainer Barry Hughes overleden. Dat meldt FOX Sports. De geboren Welshman was een jaar trainer van FC Utrecht in het seizoen 1983-1984. Hij was een van de weinige oud-trainers van een voetbalclub die ook een carnavalskraker op zijn naam had staan.

Hughes werd in Wales geboren en begon met voetballen in Engeland. Uiteindelijk verhuisde hij naar Nederland waar hij speelde bij onder andere Blauw-Wit. Als trainer begon hij bij Harlingen en werkte hij onder meer bij Go Ahead, Sparta, MVV, FC Volendam en FC Utrecht.

Naast zijn verdiensten op het veld werd Hughes ook bekend als acteur in De Mounties en als zanger van carnavalskrakers als ‘Ik wil op m’n kop een kamerbreed tapijt’ en ‘Happy with Barry / Dat had je nou niet moeten doen’.

Bron; RTV UTRECHT http://rtvu.nl/n/1926297/