Bescherming voor de komende zomer is ‘Factor 50’ volgens Kevin Village.

Na een stilte, vanwege zijn gezondheid, is Kevin Village weer terug met een nieuwe single met als titel “FACTOR 50”.Kevin Village is geen onbekende in de muziekwereld. Hij maakt al vele jaren kwaliteitsmuziek en dat is niet onopgemerkt gebleven.

De geschiedenis gaat terug naar de jaren 80 waarin diverse singles en lp’s uitgebracht werden. Daarnaast was hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s. Zijn carrière nam een andere wending toen hij met de groep “No Frontiers” een uitstapje maakte naar de Ierse folkmuziek.
Na deze periode begon hij toch weer met het schrijven van liedjes en bracht hij o.a. de volgende singles uit: “PAPILLON” , “HOU ME VAST”, “ZOALS EEN VLINDER” en “WAAROM”. Samen met zijn vriend en producer Peter Wessel bracht hij onder de naam Village en Wessel ook nog het lied “ALS TWEE HONDEN VECHTEN OM EEN BEEN” uit.

Nu komt Kevin Village dus met een zomerlied wat hij samen met Peter Wessel heeft geschreven en wat door Peter is gearrangeerd en opgenomen.