Berend Riemersma -Run Away Together-

De 24 jarige Berend Riemersma, afkomstig uit het Friese Jirnsum, is in het dagelijks leven werkzaam als gymleraar voor peuters in de buitenschoolse opvang en is ook nauw betrokken als jeugdtrainer bij de plaatselijke voetbalvereniging.

Naast zijn werk heeft hij nog een grote passie en dat is muziek. In 2009 begon hij als zanger en gitarist bij de door vrienden opgerichte band No Matter, dit was zijn allereerste muzikale ervaring. Toen de band in 2014 stopte is Berend als solo artiest verder gegaan.
Berend treed voornamelijk op als coverartiest met zo’n 70 optredens per jaar. Naast zijn solo optredens treedt hij ook regelmatig op met Lotte Broersma als het duo ‘Lots of Beer’.
Eind 2015 is Berend begonnen met het schrijven van eigen liedjes en om zich hier meer in te verdiepen heeft hij de hulp ingeroepen van Sytse Broersma van De Kast.
De afgelopen jaren heeft hij een EP en meerdere singles uitgebracht, waaronder ‘Wait For Me’, ‘Traveller’, ‘Walking Out That Door’ en zijn allernieuwste single “Run Away Together”. De liedjes die Berend schrijft gaan voornamelijk over verschillende fases in het leven. Het laatste nummer gaat over een relatie en de liefde die je voor een ander voelt.