Zanger opzettelijk aangereden?

Zanger Ferry de Lits heeft er even nagedacht of hij dit wel moest plaatsen.. maar hij wil toch vragen of er mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben.

Ferry op FB; ‘Afgelopen zaterdagnacht ben ik na mijn optreden nog wat gaan drinken in de stad (in eindhoven). Toen ik na sluitingstijd naar huis liep ben ik geschept door een auto die opzettelijk op mij in is gereden. Dit gebeurde ter hoogte van de auto-ingang van de parkeer garage heuvelgalerie. Omstanders die dit zagen gebeuren waren verbaasd dat ik ├╝berhaupt nog bij kennis was na de aanrijding, ik ben geschept en door de lucht gevlogen waarna ik op de grond terecht kwam. Hierna is de auto met volle vaart weggereden.
Ik heb bewust gewacht met het plaatsen van dit bericht omdat ik niet wilde dat mijn optredens van gisteren in het teken van dit gebeuren zouden staan, maar nu de aangifte bij de politie is afgerond en ik van de schrik ben bekomen wil ik toch wat vragen…
Er zijn getuigen die het hebben zien gebeuren maar die ook zo geschrokken zijn dat ze niet hebben kunnen zien wat voor auto het was en welk kenteken de auto droeg.
Mijn vraag is dus: zijn er mensen die dit hebben zien gebeuren of die iets gehoord hebben en die zich nog niet hebben gemeld bij politie? Als jij iets hebt gezien laat het de politie aub weten!
Afgelopen zaterdag op zondag nacht omstreeks 4.30 uur op de ten hagestraat ter hoogte van de ingang parkeergarage heuvel galerie.
Met mij gaat het naar omstandigheden goed.
Ik heb wat schaafwonden en ik ben behandeld aan mijn been. Ik heb nog hoofdpijn en ben af en toe wat duizelig maar dit gaat ook wel weer over. Wel ben ik en de mensen om mij heen natuurlijk enorm geschrokken… het had ook zomaar anders af kunnen lopen en dat realiseer ik me eigenlijk nu pas…