YOSEE OP DE DISCO-TOUR MET ‘IK DENK DE HELE DAG AAN JOU’

Met ‘Ik Denk De Hele Dag aan Jou’ laat de populaire Bossche zangeres Yosee weer van zich horen. Deze single betreft een Nederlandstalige cover van de legendarische discohit ‘Gonna Get Along Without You Now’ van disco diva Viola Wills uit december 1979.

Als tweede track op de single heeft Yosee tevens een Engelstalige versie opgenomen met de originele tekst. Producer Kees Tel heeft het in een dansbaar arrangement gestoken, en hiermee heeft Yosee een perfecte opvolger in handen van ‘Zo Mooi Als jij’ waarmee ze vorig jaar de playlisten bestormde. Een uiterst smaakvolle videoclip, welke opgenomen is in de prachtige omgeving bij kasteel Meerwijk in ’s Hertogenbosch zal de release van ‘Ik Denk De Hele Dag aan Jou’ begeleiden.
De eerste reacties zijn zeer positief te noemen en de verwachtingen zijn weer hooggespannen. Yosee kijkt er naar uit om dit liedje in het land tijdens haar optredens te brengen. Zo staat ze op 18 augustus a.s. in Triavium in Nijmegen als voorprogramma van André Hazes Jr. + Band. De nabije toekomst ziet er dus weer rooskleurig uit voor Yosee die met ‘Ik Denk De Hele Dag Aan Jou’ ongetwijfeld weer gaat scoren.
‘Ik Denk De Hele Nacht Aan Jou’ is nu verkrijgbaar op alle download- en streamings-portals.