Wordt ‘Dat doe jij’ de doorbraak voor Evert van Huygevoort’

Met ‘Dat Doe Jij’ heeft Evert van Huygevoort weer een hit in handen. De populariteit van Evert is snel groeiende, en hij mag gerust een van de meestbelovende zangers van Nederland genoemd worden. De aantallen van de streams op Spotify en de views op YouTube zijn hiervan het beste bewijs.

Hierdoor mag Evert op een volle agenda met optredens rekenen. Dat zijn liedjes het goed doen, valt ook collega artiesten op. Zo is de nieuwe single van Wesley Klein & Roy Donders een cover van Evert’s single ‘Al Mijn Maten’ uit 2016. Een mooier compliment kan Evert niet krijgen.
De nieuwe single ‘Dat Doe Jij’ is wederom tot stand gekomen in de studio van Sonic Solutions en de tekst is geschreven door Colin Heikens (bekend van o.a. Mike & Colin). De eerste reacties op deze zomerse single zijn overweldigend, en naar verwachting zal deze single een verdere doorbraak stimuleren. ‘Dat Doe Jij’ verschijnt via Hit It! Music en een bijpassende videoclip, opgenomen in het Spaanse Tossa del Mar draait op de bekende clip kanalen.