Wie laat het bloed van Denys weer sneller stromen?

Een single met een lekkere beat, een hoog meezing-refrein en een vette accordeon sound geven deze gloednieuwe plaat een hele commerciële tint!
De Achterhoekse zanger Denys (red. Dennis Rietberg 1970) uit Lichtenvoorde zingt al een aantal jaar op feesten en partijen.

Al die tijd loopt hij met het idee om een eigen single op te nemen. Hij hoorde verschillende producties van producer en tekstschrijver André Kooiman die hem enorm aanspraken en nam contact op met de liedjesmaker uit Raamsdonksveer. Die schreef voor hem een gloednieuwe single met de titel; “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen”. Een heerlijk nummer met een aanstekelijk refrein wat lekker weg luistert op een mooi geproduceerde beat vol met gitaren en accordeon. Het nummer werd geproduceerd door Andre Kooiman in zijn studio in Raamsdonksveer.
De single “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen” is vanaf medio Mei 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze heerlijke zomerse single heeft Denys een geweldige debuutsingle afgeleverd waarmee hij meteen een heel mooi visitekaartje afgeeft!