Sjoerd Mertens – Zo bijzonder mooi

Sjoerd timmert nu vanaf 2017 serieus aan de weg. Zijn eerste 2 single “Want jij” (2017) en “Jij bent alles” (2018) hebben dermate indruk gemaakt bij zowel Radio als TV dat er voor Sjoerd een behoorlijke (Gezonde) druk op staat om die goede lijn door te trekken.

“Er zijn stappen gemaakt met de eerste 2 singles die we eigenlijk niet echt verwacht hadden, de reacties waren zo goed en de airplay was buitengewoon positief. We hebben dingen kunnen doen waar anderen misschien 6 a 7 singles voor nodig zouden hebben” Aldus Sjoerd. De Verwachtingen voor “Zo bijzonder mooi” zijn dan ook heel erg hoog, de single is geschreven Frank van Etten en geproduceerd door Manfred Jongenelis. Met deze zomerse uptempo track doet Sjoerd een serieuze poging om aanspraak te maken op de zomerhit van 2019.