RAY LUBRECHT – KAN JOU NIET VERGETEN

Nationale Artiesten Parade presenteert een nieuwe naam én aanstormend talent middels: Ray Lubrecht! Een jonge twintiger uit Vlaardingen wiens basstem al velen is opgevallen, zelfs op de voetbalvelden waar hij als keeper leiding geeft aan de defensie bij Victoria’04.

 

“Groot nieuws; mijn debuutsingle ‘Kan Jou Niet Vergeten’, is overal te beluisteren”, aldus deze trotse, enthousiaste en gedreven zanger die al wat in kroegen en kantines heeft opgetreden.

Marcel Fisser tekende voor de gitaarpartijen en ook Daniël Metz speelt op zijn accordeon mee, in het door Frank Verkooyen in The Boom! Music studio geproduceerde ‘Kan Jou Niet Vergeten’. Met zijn looks, uitstraling en imposante stemgeluid, zou Ray Lubrecht binnen korte tijd wel eens naam kunnen gaan maken. Smaakvol, boeiend, enerverend, echt een lekkere dansbare single waar Femke Reuvers de tekst voor schreef. Zet de jeugdige zanger hiermee meteen al de toon voor een hele mooie muzikale carrière? Het zou zomaar kunnen! ‘Kan Jou Niet Vergeten’ van Ray Lubrecht haal je nu op in de downloadshops of beluister je via de streamingsites!