Paultje Poets: Met M’n Knikker In De Zon, is de nieuwe single

Een kleine 15 jaar geleden werkte Paul nog als autopoetser, maar als groot liefhebber van entertainen en zingen in het Nederlandstalige genre wilde hij zich in het artiestenvak bekwamen. Een artiestennaam was snel geboren: Paultje Poets.

Met de Betuwse volkszanger gaat het nu, na een tijdje kommer en kwel, buitengewoon voor de wind. Een contract bij het gerenommeerde platenlabel NRGY levert hem nieuw repertoire op en zaterdag 1 juni zal hij een groot artiestenprogramma verzorgen in Ochten waar ook zijn nieuwste single wordt gepresenteerd.

De aanstaande hit van Paultje Poets is getiteld ‘Met M’n Knikker In De Zon’ en werd geproduceerd door Frank Verkooyen met een leuke videoclip van Redgellmedia. Op accordeon is te beluisteren Daniel Metz en backing vocals Dian Senders.

 

RTV promotie Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail aolm@telfort.nl
kaarten bestellen voor het programma in Ochten: info@paultjepoets.nl
www.nrgymusic.nl