Nieuwe single voor De Stoopjes.

Het duo dat bestaat uit: Annelies en Harold Stoop, is woonachtig in Geleen. In 2005 is het allemaal begonnen met het vertolken van Nederlandse liedjes tijdens de speciale avonden in het plaatselijke wijkgebouw. Het muzikale echtpaar scoorde in 2011 een grote hit op internet met het lied ‘De Achtbaan’ 614.308 keer bekeken op YouTube.

Hierdoor kregen ze internetaandacht die ze bekendheid opleverde. April 2016 waren de Stoopjes ook te zien in het programma “Hollands Got Talent “
Het optreden was goed en het publiek was erg enthousiast. En Gordon en Chantal Janzen gingen volledig uit hun dak. Jammer genoeg mochten ze niet door naar de volgende ronde. Eén ding is zeker,nhet heeft veel reclame opgeleverd en dat was in eerste instantie ook de insteek van hun deelname. Ze
hebben geweldig genoten van hun auditie en hebben hierdoor extra boekingen gekregen. Later waren zij te gast bij vele zenders met de daarbij behorende interviews, zowel Regionaal o.a. Omroep,Brabant, Shownieuws, TV Helmond en Eindhovens Dagblad
2019 stonden zij dit jaar nog op een groot evenement “ PAASPOP” dat smaakte ze naar meer, Zijn ze bij het label Bling Music terecht gekomen, Henk Damen schreef het nummer “Allemaal door jou” wat een echte meezinger is geworden…..