Nieuwe single Justin de Wildt.

“Heb vertrouwen” is de titel van de nieuwe singel van Justen de Wildt een prachtig nummer met een heerlijke Gipsy Sound. Een zeer verrassend nummer van deze jonge zanger uit Veenendaal.

Ook deze keer heeft zijn vaste producer Martin Sterken er weer een hele mooie productie van gemaakt, zowel tekst als muziek komen van hem.

Deze nieuwe single “Heb vertrouwen” is alweer de zesde singel van deze jonge zanger, maar belooft weer iets heel speciaals te worden, Justen wordt steeds beter naarmate hij meer podiumuren maakt, en dat doet hij zeker, hij is dan ook super trots op zijn volle agenda. Hij heeft al op vele evenementen zijn zangkunsten mogen laten horen en laten zien wat hij in zijn mars heeft! Zijn repertoire wordt dan ook steeds groter en kan hij zich aanpassen aan de gasten. Daardoor ontdekt hij ook steeds meer zijn eigen sound, en weet hij welke kant hij op wil. Wij gaan nog veel horen van deze sympathieke, hardwerkende zanger, die al op jonge leeftijd zo goed en vol passie bezig is! Justen is gewoon zichzelf gebleven, geen fratsen, gewoon zijn ding doen en mensen vermaken met wat hij het liefst doet; zingen!

Als bonus track heeft hij het geweldige mooie nummer “Liefde” wat ooit is gezongen door Willy Alberti en is geschreven door Pierre Kartner erbij opgenomen. Liefde … is de warmte in je leven, die een ander je zal geven.. Een tekst uit het liedje wat Justen altijd met zich mee zal dragen. Robert Vegt is verantwoordelijk voor beide clips, en ook die zien er weer TOP uit