Nieuwe single Dave Davis.

Dave Davis is een Vlaamse zanger die op zijn 15 jarige leeftijd veel succes kende in Nederland, met zijn single “welke wereld” was hij op zowat elke radio te horen, later bracht Dave nog een nummer van en met Pierre Kartner uit, alsook een lied met Henk Wijngaard.

Op zijn verzamel album van 5 jaar geleden zien we “Sweet Caroline” gezongen met Dennie Christian en Dave zijn vader Jimmy Davis. Dave komt nu met een Nederlandse versie van “All Shook up” van Elvis Presley en is getiteld: “Blijf bij mij vannacht”. Deze versie klinkt, vrolijk, zomers en vooral Rock n Roll! Het gitaarwerk werd verzorgt door Koen de Bruyn. De tekst werd geschreven door Dave en zijn vader, de productie werd gemaakt bij Dave in de studio zelf. Alles wordt uitgebracht onder zijn label DDAR
In de bijlage, de mp3 en de hoes.