Nick Nicolia gaat scoren met ‘Here I Am’.

Nick groeide op in Oudewater. En kreeg landelijke bekendheid door zijn winst bij Hollands Got Talent in 2016 . Maar zijn eerste kennismaking met zingen was jaren eerder. Toen hij 9 jaar was zong hij voor het eerst in een zaal vol mensen.

 

Op de bruiloft van zijn zus. Door de enthousiaste reacties begon hij met zanglessen onder leiding van zangcoach Desiree Coumans. Zijn stem groeide. Zijn specialiteit? Hoge noten! Na een verhuizing in 2002 voelde Nick zich niet thuis op zijn nieuwe school en ging naar het speciaal onderwijs. Maar ook daar werd hij niet begrepen. Hij werd regelmatig gepest en veranderde in een onzekere jongen. Een nieuwe school bleek de juiste plek voor de talentvolle zanger. De leraren zijn hartstikke trots op zijn zangkwaliteiten en steunen hem met het realiseren van zijn muzikale carrière.
Vooral soulnummers uit de jaren ’50 en ’60 zijn favoriet. In dit soort muziek kan de zanger uit Haastrecht zijn ziel en zaligheid kwijt. Inmiddels deelde Nick met Alain Clark het podium in de schouwburg in Gouda. Tijdens een concert zong hij It’s A Man’s World van James Brown. De winst in Holland got Talent bracht hem landelijk succes. Muzikale deuren gingen open en geen radio stations die geen aandacht schink aan Nick. Nu in 2019 laat de soulheld van zich horen met het geweldige en toepasselijke “Here I Am”. Een single die internationaal aandacht gaat krijgen daar is iedereen die het nummer heeft gehoord het over eens.
De single is beschikbaar via de gebruikelijke kanalen en natuurlijk te beluisteren via alle streaming sites.