Michael Nobbe ‘Een wereld van een vrouw’

Michael staat bekend als iemand die kwaliteit levert en voor niets minder gaat, dit is ook terug te zien in zijn clips die van erg hoog niveau zijn. In drie en een half jaar tijd heeft Michael zich van relatief onbekend opgewerkt naar iemand waar men over praat (in positieve zin).

Door deze stormachtige ontwikkeling is het wel lastig om die stijgende lijn te blijven houden. Het leuke is dat Michael deze keer dan ook is uitgekomen bij Dries Roelvink die zijn single heeft geschreven. We kunnen met recht zeggen dat deze nieuwe single weer een nummer is waar Michael zijn enorme drive en passie in kwijt kan. Hans Rusche (die eerdere single van Michael geproduceerd) heeft de muziek en productie voor zijn rekening genomen, hierdoor hoor je wel weer de echte eigen sound van Michael terug.