Lina slaat nieuwe weg in met zelfgeschreven lied ‘Mijn eigen weg’

Enkele weken geleden kondigde Ronald Visch al aan dat hij verheugd was dat Lina haar muzikale carrière voort wilde zetten bij het Rood-Hit-Blauw label. De Brabantse zangeres heeft samen met haar man een koers gezet om een nieuwe weg in te slaan. Haar nieuwe single ‘Mijn eigen weg’ is daarvan het resultaat.

We hoorden een liedje voorbij komen met een pakkende melodielijn. We keken elkaar aan en hadden allebei het idee dat we hier mee aan de slag wilden. Het van oorsprong Engelse lied duurde meer dan 7 minuten. Ik nam contact op met mijn vaste producer Kees Tel of hij een idee had hoe we het nummer konden inkorten en hoe we het verder moesten aanpakken. De Nederlandstalige tekst heb ik zelf geschreven. Ik ben ervoor gaan zitten en voordat ik het wist stonden de woorden voor ‘Mijn eigen weg’ op papier ,vertelt Lina.

Het nummer ligt in het verlengde van haar in 2018 gelanceerde lied ‘Jij bent meer dan ’n nummer’. We hebben lang gezocht naar een passende stijl, en deze vrolijke Motown sound is echt de sound waarin ik verder wil. Het tempo van m’n nieuwe single is niet rustig, maar ook niet snel. Ik voel me hier erg prettig bij’, glundert Lina.

De clip, opgenomen door Robert Vegt, is deels geschoten bij Lina thuis, op kantoor bij Rood-Hit-Blauw en haar platenbaas Ronald Visch thuis. Daarnaast speelt een figurantenkoppel de verhaallijn perfect uit.

De CD single ‘Mijn eigen weg’ is vanaf 1 mei 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.
De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op de bekende televisiestations en Youtube te zien.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BcIZO8Q0AAk