Joost van Ekeren terug met ‘DONDER OP”

In 2017 maken vele muziekliefhebbers voor het eerst kennis met een andere kant van Joost van Ekeren. Daarvoor ging Joost namelijk in een rood/wit pak door het leven en ging hij als feest/carnavalszanger van kroeg naar kroeg.


Twee jaar geleden koos Joost toch voor een andere muziekstijl en kwam met het nummer ‘Laat De Liefde Vrij’ en vervolgens een nog serieuzer nummer ‘Tot Morgen’. Achteraf was dit volgens hem niet de juiste keuze. Hij staat wel achter zijn eigen nummers, maar op het podium wil hij graag meer entertainen. Vanaf nu wil Joost dus ook meer nummers maken die meer swingen en waar je lekker op kunt dansen. Het moet een jonger publiek kunnen aanspreken en wat ook makkelijker gedraaid kan worden in de kroeg.
Het nummer ‘Donder Op’ heeft meer zomerse klanken, meer beat erin met daarbij een stoere songtekst. In het nummer voelt Joost zicht belazerd en wil dit laten weten.
‘Donder op’ is te vinden op YouTube en vele streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music en Deezer. Boekingen voor optredens verlopen via zijn website www.joostvanekeren.nl

 

https://www.youtube.com/watch?v=80eu0fv4uco&feature=youtu.be