Jij bent wie je bent ‘is de nieuwe single van Pierre Kleinjans.

‘Die naam hoor ik steeds vaker’, denk je als je weer eens hoort van Pierre Kleinjans uit Capelle aan den IJssel. Dan kan kloppen, want in zo’n jaar of tien heeft hij een interessante reeks cd-singles en een album afgeleverd, die steeds beter worden gewaardeerd en stilaan een eigen plek veroveren in de Nederlandstalige artiestenscene.

De nieuwste single van Pierre Keinjans, getiteld ‘Jij bent wie je bent’, als voorproefje van zijn aanstaande album, is een lekker uptempo nummer en werd geproduceerd in de Pro Music Studio door Richard Poot, die samen met Tico Pierhagen ook verantwoordelijk was voor de compositie met een tekst van Wouter Janssens.

Naast de schrijvers leverden nog een respectabel aantal live muzikanten hun bijdrage: o.a. Dave van Beek (drums), Xander Buvelot (bas), Frank Stukker (gitaar), Cees Trappenburg (trompet) en backingvocals Franky Rampen en Gaby Kaihatu.

De treffende videoclip werd vervaardigd door Showtime Den Bosch.

 

 

RTV promotie: Nel van Olm tel. 0622949762, e-mail aolm@telfort.nl
www.facebook.com/pierre.kleinjans