Het enige echte KANS VOOR EEN KIND-LIED is klaar!

Onlangs is in de Rooftop Studios in Holten het Kans voor een Kind-lied opgenomen. De technische mensen hebben die opname verwerkt in een geluidsversie, een prachtige videoclip en een CD.

Het Kans voor een Kind-lied is gezongen door de sterren Nee Doh Paw, Mischa, Annelee, Linda en Leon. Voor Nee Dow Paw betekende de opname tevens haar lang gekoesterde wensvervulling. De kinderen kregen ondersteuning van zangeres Ellen Jannink.

Met dit lied ging voor Stichting Kans voor een Kind ook een wens in vervulling: een eigen lied, barstensvol plezier, blijdschap en enthousiasme. Een lied dat hopelijk nog veel meer mensen er toe aanzet om voor al die kinderen die het zo hard nodig hebben een wensvervulling in gang te zetten.

De video van het Kans voor een Kind-lied is onder andere te vinden op de website www.kansvoorkind.nl/onslied en op YouTube.
De Audioversie kan onder andere beluisterd worden via Spotify.

Het Kans voor een Kind-lied kwam verder tot stand met medewerking van:
Zangeres Ellen Jannink
Het Kans voor een Kind-koor: Daphne Gieskes, Laurie Gieskes, Johan Leferink, Ine Suelmann, Linda Nakken, Willem Hoevers, Marijke de Winter en Henriëtte Akser
Productie: HitsAreUs, René Elenbaas
Arrangement en Mix: André Schoorlemmer
Videoclip: BMCreations, Adriaan Lassche