Frank (Verkooyen) & Colinda – Die ogen van jou

6 februari jl. verscheen de single ‘Ik Hou Zo Van Jou’ van de Tilburgse volkszangeres Colinda. Dit was haar eerste samenwerking met Frank Verkooyen, Toen al liet Colinda doorschemeren dat er een duet met Frank zou gaan volgen. Wel, ‘Die Ogen Van Jou’ is zojuist verschenen.

Frank Verkooyen liet zich onlangs ontvallen dat hij een album gaat uitbrengen! En wie weet is het duet ‘Die Ogen Van Jou’ wel één van de liedjes op het komende album, dat kan haast niet anders! De melodie van ‘Sevilla’, één van de grootste uit de lange rij BZN-hits, stond reeds jarenlang op het verlanglijst van Frank, om nog eens keer in een Hollands Verkooyen-jasje te steken. ‘Kijk ik in die ogen van jou, dan zie ik een heel nieuw leven’, zo zingt het duo nu in dit liefdesverhaal dat door Femke Reuvers van een Nederlandse tekst werd voorzien.