Evert Wolters met verrassend fris liedje en toch zijn eigen sound.

 ‘Iedereen kan niet alles doen. Iedereen is beperkt’ Zomaar een tekstregel uit het nieuwe lied van Evert Wolters. Niemand kan zonder een ander en dat laat de zanger horen in ‘Als ik eens voor jou klap’.

‘Als ik eens voor jou klap’ is dus de titel en daarmee geeft Evert Wolters aan hoe hij ieder ander waardeert. Zie je het even niet, dan zal Evert voor jou klappen totdat je weer ‘danst als de wind dat met bladeren kan.

De clip is heel bijzonder. De verwijzingen naar de beperktheid van iedereen is subtiel en vertelt het verhaal van het lied.
‘Als ik eens voor jou klap’ is weer door het team van Music Farm geproduceerd en zo is de sound behouden gebleven.
Het lied is geschreven door Evert Wolters, Willie Oosterhuis en Maarten de Groot.