DEBUUTSINGLE ROWIN VAN FESSEM ‘DE EERSTE’

Rowin van Fessem uit Roosendaal heeft zijn eerste single uitgebracht. De titel is heel toepasselijk ‘De Eerste’ en het nummer is onlangs gepresenteerd tijdens een groots opgezette presentatie in La Carambole te Roosendaal.

‘De Eerste’ is inmiddels verschenen op de download en streamingsites en ook de clip is te zien op YouTube. Het nummer geschreven door het duo Lammers en Pepping laat horen waar het muzikale hart van de 23 jarige Brabander ligt namelijk Folk/Pop genre.

Rowin van Fessem is vanaf zijn 17e overtuigd van het feit dat hij zanger wil worden. Met als voorbeeld André Hazes ging hij op zoek naar de stijl die het best bij hem past en trad op in diverse plaatselijke cafeetjes. Dat was voor hem een goede leerschool en de opstap naar een optreden tijdens Roosendaal NL in november 2018. Lovend was het publiek na afloop van dit optreden en voor de Rowin het startschot om zijn droom te verwezenlijken namelijk het maken van een single. ‘De Eerste’ is nu uit en daar zal het zeker niet bij blijven want er zijn er plannen voor een vervolg.