DANNY DIEGO maakt zomersingle ‘OYALELA’ speciaal voor Vlaanderen.

De Nederlandse zanger Danny Diëgo, die in Vlaanderen al heel wat radio-aandacht kreeg met de singles “Zij is vuurwerk” en “Zo komen dromen uit'”, mikt deze zomer volop op Vlaanderen met het vrolijke “Oyalela”.

Danny heeft de voorbije twee jaar een hele schare Vlaamse fans rond zich weten te verzamelen, die geen enkel optreden van hun Nederlandse idool willen missen. Daarom het idee om de bestaande single uit 2015 om te toveren naar een single die ook officieel in Vlaanderen de release in zal gaan.
“Vlaanderen heeft een bijzondere plek in mijn hart”, zegt Danny. “Ik word hier altijd met open armen onthaald. Daarom dat ik als bedankje iets speciaals wou doen voor mijn Vlaamse fans.
In Nederland heeft volgens Danny de single te weinig gedaan en hoopt op meer aandacht na deze make-over. De zanglijnen, melodie, sferen, en mooie backings geeft “Oyalela” een nieuw gehoor. Nederland en België maak uw borst maar nat, de zomer begint met Danny Diëgo.

Danny Diëgo – Oyalela (digitale release 1/06)