100%NL Magazine viert 10-jarig jubileum met tal van bekende Nederlanders

Gisteren (maandag 6 mei) werd in art hotel Spaander Volendam op grootse wijze het 10-jarig jubileum gevierd van 100%NL Magazine.  Hierbij werd de feestelijke cover met Nick & Simon en Nicolette van Dam onthuld.

De eerste exemplaren werden door hoofdredacteur Lisette Sier overhandigd aan Dirk Zeelenberg, Zoey Ivory, Willeke Alberti, Tim Douwsma, Wolter Kroes, Kees Tol, Nick & Simon, Quinty Trustfull, Barry Paf, sidekick Patricia van Liempt en William Rutten.
Het is alweer 10 jaar geleden dat Eddy Guyt en Lisette Sier 100%NL Magazine hebben opgericht. Iets wat ‘Bladendokter’ Rob van Vuure destijds beschreef als ‘van de Eiffeltoren springen zonder parachute’. Maar ondertussen is het bedrijf achter het populaire magazine uitgegroeid tot een van de grotere uitgeverijen van Nederland met vier titels en zelfs een Mercur Award op zak! Uitgever en oprichter Eddy Guyt blikt terug met de vele vrienden van het magazine op de verschillende samenwerkingen. Om daar na afloop onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen aan op te halen.

Over 100%NL Magazine
100%NL Magazine is in 2009 opgericht door Lisette Sier en Eddy Guyt en verschijnt 6 keer per jaar in een oplage van 80.000. Het magazine wordt verspreid via losse verkoop, abonnementen, leestafels en de Leesmap. Daarnaast maakt het bedrijf het inflight magazine van Transavia; Enjoy!, muziekblad Soundz, het Hoogvliet supermarkt magazine; Leen en vele andere speciale edities.

 

Fotocredits: Nico Kroon