Willem Barth – Nooit genoeg

Zo’n 20 jaar ondertussen alweer is Willem Barth op de podia te vinden. ‘Ik Wil Niet Weten Hoe Het Is’, ‘Eenzaam En Alleen’, ‘Aan Alle Mooie Meiden’, ‘Lieve Heer, Heb Medelij’, ‘Ik Geef Me Over’, ‘Al Word Ik Dan Wat Ouder’, ‘Zakken Naar De Grond’, ze zijn slechts een kleine greep uit het zeer succesvolle aanbod van de zanger.

 

Onlangs zette Willem zijn handtekening onder een overeenkomst met Nationale Artiesten Parade waardoor de komende jaren zijn muziek op dit platenlabel zal worden uitgebracht. Te beginnen met ‘Nooit Genoeg’. Het origineel is van Ray Charles, Femke Reuvers zorgde voor de tekstbewerking van het nummer en Frank Verkooyen is verantwoordelijk voor de productie van deze enerverende en uiterst verrassende single. Deze swingende track over je geliefde die blijkbaar het beste nog niet goed genoeg vindt, slaat muzikaal gezien bruggen tussen toen en nu. ‘Nooit Genoeg’ van Willem Barth wel eens dé verrassing van dit voorjaar kunnen gaan worden!