Volks, pop, latin én dance voor Niels Bode

Niels Bode heeft gekozen voor een mix tussen vier verschillende muziekstijlen; Dance, volks, latin en pop. Dit past volgens de 23-jarige zanger goed bij hem én bij de zomer die eraan zit te komen.

De single ‘Kijk je naar mij’ heeft naast de frisse sound ook een tekst die Niels zelf heeft geschreven.
“Dit is wat ik écht mooi vind”, aldus Niels Bode over zijn nieuwe single ‘Kijk je naar mij’. Hiermee heeft hij de stijl te pakken die hij zelf graag wilde: een mix tussen pop, latin, volkse- en dancemuziek. Naast dat het zijn stijl is, hoopt hij hiermee ook een bredere doelgroep te kunnen bereiken. Bovendien past het goed bij deze tijd van het jaar. “Ideaal voor het voorjaar en de zomer”, vertelt de zanger. Daarnaast is het voor hem een uitdaging om te zingen op het podium. “Het is een lied waar ik qua zang alles in kwijt kan. Rust, tempo, hoog en laag”, vertelt de Amsterdamse zanger. “Een uitdaging om te zingen op het podium maar daar hou ik wel van”, vervolgt hij.
De wens qua muziek is dus uitgekomen, maar dit geldt ook voor de tekst. Niels heeft namelijk zelf meegeschreven aan de songtekst. Samen met Linda Baarbe is hij tot ‘Kijk je naar mij’ gekomen en de tekst over de liefde.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JlZCgMRgGKs&feature=youtu.be