Twee tieners brengen song uit en staan zo op tegen ‘haters’ !

“Wij staan op tegen alle haters. Niemand zou zich meer alleen hoeven te voelen. ” Dat is wat dit jonge nieuwe zangduo dacht, toen zij aan hun debuutsingle gingen werken.

Quinten (14) en Noa Jessie (16) hebben elkaar muzikaal leren kennen door een concert op hun middelbare school. Na hun optreden kregen zij het idee om samen een duo te vormen en zijn samen met producer Melchior Rietveldt, tevens de vader van Quinten, de studio in gedoken met een zeer leuk resultaat!

Het nummer ‘Hallo’, is een Nederlandse versie van het duet ‘Shallow’ uit de film ‘A Star Is Born’. Het is de perfecte combinatie van jeugdige kwetsbaarheid, lef en de prachtige ‘ sound van nu ‘. Met hun fantastische stemmen weten zij de juiste snaar te raken en durven zij een vuist te maken tegen eenzaamheid en haat in de wereld.

“Mensen zijn soms gewoon zo hard tegen elkaar. In het echte leven, maar ook bijvoorbeeld via internet. We zouden veel meer voor elkaar op moeten komen en elkaar het gevoel moeten geven dat je nooit alleen bent”, aldus Quinten & Noa Jessie.

Muziek is Quinten met de paplepel ingegoten. Hij heeft op jonge leeftijd al veel ervaring opgedaan met optredens en met het zelf produceren van muziek.
Ook heeft hij als 9 jarig jongetje vijf jaar geleden het duet ‘Al Het Moois’ opgenomen met Sjoerd Pleijsier, bekend van het tv programma ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’.

Noa Jessie heeft naast haar muzikale optredens op school, ervaring op het vlak van modellenwerk.

De twee vormen samen een prachtig en verfrissende combinatie en de voorspelling is dat deze single een regelrechte hit wordt!