Rooske Visser – Laten we Dansen

Nog maar 11 lentes jong en al een eigen eerste single. Dat werd onlangs voor Rooske Visser uit Enschede een feit. Bij Rooske begon het allemaal spelenderwijs op de Nitendo WIJ 1.

Rooske is begonnen met liedjes te zingen van kindster Wilma Landkroon middels karaoke, ook heeft Rooske samen gerepeteerd met haar. Dat het niet voor niks is dat Rooske zingt blijkt wel uit het feit dat haar opa Piet ook zingt, hij was positief verbaasd over de kwaliteiten van zijn kleindochter. Rooske heeft regelmatig met haar opa opgetreden en dan zongen ze samen graag het lied ‘mijn lieve opa’ van Wilma en Vader Abraham.
Een talentvol meisje welke op 7 jarige leeftijd ook nog eens bij het theater terecht kwam, ze heeft aan verschillende musicals meegedaan. Één van de grotere optredens was bij het Rabo-theater in Hengelo. Dat Rooske volop in de bloei van haar leven zit moge duidelijk zijn, na schooltijd is ze druk bezig met het zingen – het oefenen van nieuw repertoire, theater en zelfs kickboksen. En alsof dit nog niet genoeg is schrijft ze ook zelf liedjes. Het tweede liedje welke er aan zit te komen komt uit haar eigen pen. Voor haar jonge leeftijd heeft ze daarmee een knappe prestatie geleverd, aangezien de tekst al erg diepgaand is.
De nieuwe single is met recht een zomerse plaat, een dansplaat wel te verstaan, wat ook nog eens een mooie boodschap aan de maatschappij overbrengt. Deze is geproduceerd door Arjan Venemann van AV audio producties. Hij was mede verantwoordelijk als auteur van dit dansbare liedje, samen met Olav Hesselmans. De bijbehorende clip gemaakt door Sander Drooglever, nodigt ook echt uit om te gaan dansen met deze temperaturen.

 

Bron: AV music

https://www.youtube.com/watch?v=umZEgsfUE6g