ROBERT PATER TEKENT CONTRACT BIJ CD HAMSTER MUSIC

De steeds populairder wordende volkszanger Robert Pater heeft een platencontract getekend bij het label CD Hamster Music van Adriaan Drost.

CD Hamster vertegenwoordigt al enkele jaren de releases van de uit Raalte afkomstige Robert Pater en hiermee wordt de samenwerking tussen beide partijen nog intensiever. “We hebben met Robert al enkele succesvolle singles mogen uitbrengen en hij is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen. Ik ben erg blij om samen met Robert de verdere koers van zijn carrière uit te mogen stippelen en hem daarin te mogen begeleiden.” aldus CD Hamster eigenaar Adriaan Drost. De samenwerking tussen CD Hamster Music en Robert Pater stamt al sinds 2015 en is nu bekrachtigt in een officiële overeenkomst. “Ik heb in Adriaan Drost iemand leren kennen die meedenkt om mijn carrière verder uit te bouwen.” vervolgt Robert. “Ik voel me er al jaren thuis in een prettige en ongedwongen sfeer. Nu mijn carrière steeds grotere vormen aanneemt is het tijd voor mij om keuzes te maken.”
Op 3 mei verschijnt het eerste solo album van Robert Pater, getiteld ‘Geluk’. Dit album bevat de laatste singles alsmede enkele nieuwe stukken, en de productie lang in vertrouwde handen van Harald Queens. Casper Janssen Music Promotion verzorgt de promotie en plugging.