Randy Schoonderwaldt – Ik vond geluk

Hij hoopt ooit dat zijn droom werkelijkheid wordt, een concert in een zaal vol fans die zijn muziek uit volle borst meezingen. Bij een karaoke avond op een zomeravond in Turkije is Randy ontdekt.

 

Hij won daar de eerste prijs en mocht zo zijn eigen single op gaan nemen. Na een tijd van ontwikkelen en proberen stond Randy steeds vaker op podia in zijn woonplaats Tilburg. Zijn talent werd door de regio heen verspreid waardoor hij op verschillende evenementen mocht optreden zoals het benefietconcert van Roy Donders en op Oosterhout Live. Afgelopen zomer heeft Randy met een nieuw management Dutch event en met zijn nieuwe nummer ‘De wereld is van ons’ vele radiostations verbluft en werd hij goed meegedraaid. “Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen, stilstaan is achteruit gaan.” Aldus Randy. Dit gaat zeker niet gebeuren met de nieuwe single ” Ik vond Geluk “