“Oh Suzanna” ADYA & Schatteman

ADYA is in Nederland bekend van het succesalbum ADYA Classic 1 dat 15 weken top 20 haalde, de single ADYA & Geisha die 8 weken top 24 haalde en als producer van Ryan Ricks die 10 weken top 20 haalde.


Beide albums werden nummer 1 in België en ADYA haalde met 4 albums de Charts in Centraal Europa waarvan ADYA Classic 1 zelfs de nummer 1 in Zwitserland en 2 albums top 5 in Duitsland. ADYA verkocht nagenoeg 800 000 albums wereldwijd!

“Oh Suzanna” is de gezongen versie op het ADYA Classic 3 albumnummer “Der Vogelfänger” uit de Toverfluit van Mozart en de meest gestreamde ADYA track op Spotify. ADYA nam dit op als ode aan zijn schoonmoeder Suzanna die op 13 mei 95 jaar zou worden maar vorig jaar overleed. Zij ging altijd vrolijk door het leven en liepde hele dag te zingen. Spijtig dat zij “Oh Suzanna” van ADYA met tenor Schatteman nooit mocht horen …