Nieuwe single Het IJssel Duo

Vanaf vandaag is de nieuwe single ‘Liefde is de sleutel’ verkrijgbaar van Het IJssel Duo. Samen met studio Martin Sterken hebben ze voor een nummer gekozen met een vlot ritme maar wel met een boodschap en inhoud.

Het IJssel Duo ; ” Het is een echt volks nummer met een positief karakter.  Allemaal maken we wel eens iets mee wat ons enorm pijn doet.  Liefde is dan de sleutel die doordringt tot in ons hart om weer tot positieve gedachten te komen.  Wij hopen dat jullie er weer veel plezier aan beleven.  Wij zelf zijn erg trots op het nummer zeker vanwege het volkse karakter.  Het nummer is te downloaden in de vele download portals maar zal ook fysiek verschijnen.

En Denk eraan Liefde is de sleutel !!!

https://www.youtube.com/watch?v=BQgedeclexI&feature=player_embedded