NIEUWE SINGLE GLENN DE KONING – EENTJE MOET KUNNEN –

Glenn de Koning is 16 jaar als hij in 2004 begint met optreden. In 2008 komt zijn debuut single uit en 15 jaar later heeft hij inmiddels 9 liedjes uitgebracht van ballads tot uptempo meezingers zoals o.a. Zeg maar niets, dit is wat, Samen met jou en Jij doet iets met mij.

In 2014 vierde Glenn zijn 10 jarig jubileum in een uitverkocht Zaantheater. In datzelfde jaar opende hij Café Glenn de Koning op de Damkade in Zaandam. Dit jaar zit Glenn 15 jaar in het vak en komt alles samen, hij brengt zijn 10e single uit en zijn café bestaat in mei 5 jaar.
Deze mijlpalen worden gevierd met een groot festival op 25 en 26 mei in Zaandam waar o.a. collega artiesten Tino Martin, Wolter Kroes, Thomas Berge, John West en nog vele anderen aan mee zullen werken.
Voorafgaand aan deze speciale gebeurtenissen komt Glenn nu met zijn nieuwe single ‘Eentje moet kunnen’, geschreven door Billy Dans i.s.m. Chiel Ottink. Een nummer wat gaat over het caféleven, de ochtend erna en je er weer vroeg uit moet, maar je wil toch nog dat ene drankje drinken. Vaak loopt dit niet goed af omdat het veel te gezellig is. Meestal blijft het er niet bij een. Bij dit nummer gaan gegarandeerd de handen in de lucht en is het meezing gehalte zeer hoog.

Glenn:
Dit is een nummer wat zo ontzettend bij mij past, in mijn kroeg horen wij dit dagelijks, mensen moeten weer vroeg op maar het niet kunnen laten om toch nog even de gezelligheid op te zoeken. Meestal moeten we hier allemaal ontzettend om lachen. En dan bestaat ons café ook alweer 5 jaar! De puzzel stukjes vallen mooi samen en daar moet op gedronken worden, toch?
Ik ben onwijs blij met deze single en de bijbehorende clip, uiteraard gefilmd in café Glenn de Koning.
En zo is de cirkel weer rond.