Nieuwe single Anno Britting “Jij bent voor mij de ware”

Dat de reparatie van uw auto in goede handen is van Anno Britting uit Alphen aan den Rijn wist u al, maar intussen is het ook bijna iedereen opgevallen dat het steeds beter gaat met de zangcarrière van Anno Britting.

Van zijn eerste fraaie cd album is een nieuwe single getrokken getiteld ´Jij bent voor mij de ware´, een nummer dat herinnert aan de gloriedagen van de Rock ´n Roll, maar dan in een jasje dat Anno goed past. Ongetwijfeld wordt dat lekker swingen bij zijn optredens in het land en ook op radio en t.v. zal het stellig zijn weg vinden.

Het nummer is geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis met een bijpassende videoclip van Wescur Media uit Alkmaar.

RTV Promotie Nel van Olm tel. 0622949762 e-mail aolm@telfort.nl
boekingen www.bekendeartiesten.nl
marketing www.nrgymusic.nl