Mike Molenmaker komt met een nieuwe single “Boom Boom”

Het is een vrolijk, zomers nummer, geschreven door Frank van Etten. Het lied gaat over de positieve kanten van het leven, die we vaker in moeten zien. Maar waar je ook aan herinnert wordt als je naar je partner kijkt. Want als ik haar zie dan gaat mijn hart van Boem Boem Boem, aldus Mike.

Na enkele omzwervingen in de horeca en bij de Koninklijke Luchtmacht, heeft Mike zich op 25-jarige leeftijd volledig gestort op zijn zangcarrière. Mike Mulder is in 2017 toegelaten op de ‘School van het Nederlandse lied’, waar hij les heeft gehad van onder andere Werner Redlich en Willie Oosterhuis. Inmiddels staat Mike volledig ‘op eigen benen.’ Zijn eerste single, ‘Jij danst als een orkaan,’ is geschreven/geproduceerd door Frank van Etten, en werd door Radio NL opgepakt als ‘Regio Topper’, en mocht hij een optreden verzorgen op de RadioNL Zomertoer in Apeldoorn in 2018. Naast het zingen is Mike ook scheidsrechter bij de KNVB. In deze rol is hij actief geweest in o.a. de landelijke jeugdcompetities Betaald Voetbal, Vrouwen Eredivisie en de hoogste amateur regionen. Hij is tevens vader van een zoon, Quinten (5 jaar).

Voorjaar 2019 begint dus voor deze zanger geweldig met wederom een prachtig nummer geschreven en geproduceerd door Frank van Etten. Nederlandse muziek loopt als een rode draad door mijn leven’’, vertelt de enthousiaste zanger. ,,Met mijn vader ging ik vroeger naar de kroeg waar Nederlandse muziek werd gedraaid.’’ Bovendien belandt hij met zijn vrienden tijdens stapavonden steevast in een karaokebar waar hij maar al te graag Nederlandse nummers vertolkt. Nu droomt de geboren en getogen Arnhemmer van een plek op het podium van het Mega Piratenfestijn in zijn eigen stad.