Mick Harren; 34 jaar Zanger met hart en ziel

Mick Harren is; Radio 538 Top 40 HIT en op diverse andere radio zenders met Nederlandstalige zelfgeschreven versie van “Sweet Caroline”, Samen met Bram Koning de leader geschreven en zelf gezongen “Doe Maar Gewoon” voor de SBS6 real life soap en TV HIT “De Veerkampjes”
Voor alle weekbladen wel een keer of meer gratis gezongen en gratis op komen draven voor verschillende mensen die daar “belangrijk” waren/zijn, zo ook diverse malen bij de Telegraaf, SBS6 en RTL en de “iconen” aldaar.
Albums: oa “Good Things” en “Mick Harren Zingt Willy Alberti”men diverse andere liedjes die door omstandigheden nooit zijn gedraaid of gezien.
7 jaar Kunstschilder pop-art van onder andere Mohammed Ali , David Bowie, Avicii, Al Pacino, Marilyn Monroe, hoogtepunten schilderijen: Schilderij Johan Cruijff weg gegeven aan Jordi Cruijff en nabestaande na overlijden en eveneens een potret van Eberhart van der Laan weg gegeven na overlijden aan zijn nabestaande en een portret aan de nabestaande van mijn overleden Italiaanse buurman.

RECENT: Bezig met opname van real life soap “GeHarrenWar” en nieuw lied en leader opgenomen “GeHarrenWar” ism Bram Koning en Fluitsma en van Tijn. Vader van een dochter en een zoon waar ik zielsveel van hou, die hun eigen leven leven en keuzes maken, die ik respecteer!
Ik ben zoon, broer, vriend en dat probeer ik zo goed als al het voorgenoemde te volbrengen.

Mens.
“Iedereen weet en wil iets van je in het leven, maar er is er maar 1 die echt weet hoe alles zit en ja, ook ik stink net als iedereen na een grote boodschap en ook ik heb zo mijn shit.” Ik ben Mick Harren, Zanger,Kunstschilder, Vader, Zoon, Broer, Vriend, Mens.

 

Dit heb ik zelf geschreven, omdat dit is zoals het is en wie ik ben en ik mezelf elke dag in de spiegel aan kan kijken en kan zeggen: goed gedaan jochie, je bent een goed mens, ik hou van jou!  Al het andere wat u leest en ziet en waar, leest en kijkt lekker weg.  Maar als u vraagtekens heeft, kom dan met regelmaat terug naar deze zelfgeschreven tekst. Dan bent u weer helemaal bij en weet u hoe het echt zit!

Geschreven door Mick Harren